Bel ons nu: +31 (0) 6 4848 9258|info@ficonsilium.nl

Over Ficonsilium

Over ons2019-02-02T15:33:58+00:00

Historie

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de financiële sector. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij de grotere internationale ondernemingen. Ook in midden en kleine ondernemingen heb ik ruime ervaring opgedaan met het voeren van de administratie en het uitvoeren van diverse verbetertrajecten.

Hiermee heb ik de aandacht binnen de onderneming kunnen richten waardoor de gekozen strategie en onderliggende doelen bereikt kunnen worden. Hiervoor beschik ik over de meest moderne methoden en technieken.

Ik nodig u graag uit om met mij van gedachten te wisselen op welke manier ik uw onderneming naar het volgende niveau kan brengen.

Filosofie

Wij streven erna om de juiste inzichten te verschaffen waardoor de onderneming in staat is te excelleren in haar prestaties. Hiervoor brengen wij een brede ervaring en kennis mee waardoor wij snel tot de juiste analyses en inzichten kunnen komen die specifiek voor uw onderneming toegespitst zijn.

Door de ruime ervaring in verschillende branches en de laatste ontwikkeling op ons vakgebied kunnen wij u optimaal van dienst zijn om u te ondersteunen in het besturen van uw onderneming.

Onze filosofie is dat processen altijd verbeterd kunnen worden en daarbij de specifieke eigenschappen van uw onderneming een effectieve rol in laten spelen.

Werkwijze
Oplossingen

Vragen?

We nemen de tijd en denken mee over een gepaste oplossing voor uw vraagstukken.

Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies. Ok