Bel ons nu: +31 (0) 6 4848 9258|info@ficonsilium.nl

Fiscale diensten

Fiscale diensten2019-02-03T14:06:42+00:00

Fiscale dienstverlening in Amsterdam en omstreken

Ficonsilium is expert op het gebied van fiscale dienstverlening en helpt bedrijven en particulieren bij belastingaangifte. Zo kunt u bij ons terecht voor alle soorten belastingaangiften en maatwerk belastingadviezen van opgeleide en ervaren belastingadviseurs. Omdat onze belastingadviseurs alle fijne kneepjes van het vak onder de knie hebben, kunnen we u bijstaan met fiscale vragen en ondersteuning bieden als het gaat om het besparen van belasting.

Fiscale dienstverlening in Amsterdam en Almere?

Bent u ondernemer of particulier in Amsterdam of Almere en heeft u behoefte aan begeleiding en ondersteuning op het gebied van fiscaliteit? Ficonsilium gaat verder dan alleen de belastingaangifte. Wij beschikken over deskundigen die u op fiscaal terrein werk uit handen nemen.

De fiscale administratie betreft de benodigde vastlegging voor onder meer de omzetbelasting, en inkomsten of vennootschapsbelasting. en welke administratieve aspecten hierbij een rol spelen.

Wij zullen u op maat adviseren welke fiscale positie voor u het gunstigste is en welke aspecten daarbij een rol spelen. Wij zullen de voor en tegens van de diverse aspecten met u doorspreken om hierin een zo goed mogelijke fiscale keuze te maken. In overleg met u kunnen wij als vertegenwoordiger met de belastingdienst in overleg treden om uw belangen te behartigen.

Vragen? Neem dan nu contact met ons op.

Ficonsilium zekerheden

  • Betrouwbaar & transparant

  • Korte lijnen, persoonlijk contact

  • Kwaliteit voor vaste en scherpe prijzen

  • Ondersteuning van diverse software pakketten

  • 20 jaar werkervaring in de financiële sector

Vragen?

We nemen de tijd en denken mee over een gepaste oplossing voor uw vraagstukken.

Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies. Ok